építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Edelholz Faipari Kft.

Az EDELHOLZ FAIPARI KFT. vezetőségét és munkatársait a vállalkozás megalakulásától kezdődően az az elv vezérli, hogy a Magyarországon megtermett tölgy és kőris faanyagot a folyamatos technológiai fejlesztések által a legoptimálisabban, a minőségi feldolgozásra és késztermékre koncentrálva, a legnagyobb hatékonysággal, az energiafelhasználás minimalizálására törekedve dolgozza fel, a vevőigények teljes körű kielégítésére.

A megmunkálás magas minőségét a SZALAI FAFELDOLGOZÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. fűrészüzeme, konvekciós-, és vákuumszárító-kapacitása, gyalu-, és profilozó-üzeme, valamint tömbösítő-, és táblásító-gépsora biztosítja.
Kizárólag hazai, válogatott rönk alapanyag kerül feldolgozásra, mely alapja a folyamatosan rendelkezésre álló nagy fűrészáru készletnek és egyben biztosítéka is a minőségi feldolgozásnak.

Szakmai elhivatottságunk és a tömörfa évszázadok óta uralkodó kultúrája együttesen ösztönöznek minket a folyamatos termékfejlesztésre. A modern technológia, valamint a keményfa által nyújtott végtelen lehetőségek az olajos felületkezelésekkel segítenek minket az exkluzív padlók megalkotásában. Az eredmény az utánozhatatlan tömörfa padló, az Ön választása, az Ön egyedisége…
Az EDELHOLZ tömörfa padló minden nap bizonyítja Önnek a tömörfa, különösen a tölgy évszázadokra visszanyúló nemességét, eredetiségét, rajzolatbeli gazdagságát.
Tömörfa padlóink természetességet, melegséget, egészségbarát légkört varázsolnak otthonába, környezetébe.

Az egyetlen ÖKOPADLÓ
A tömör svédpadló az egyetlen olyan padlóburkolat, amely nem tartalmaz semmilyen kémiai, illetve vegyi anyagot. Stabilitását, alaktartóságát nem az egymásra épülő rétegek közötti ragasztóanyag biztosítja, hanem a rönkalapanyag szakszerű felfűrészelése, a fűrészáru megfelelő idejű pihentetése, a faanyag szárításának a minősége, valamint a megmunkálás kompromisszumok nélküli pontossága.

Cím:   Bemutatóterem: 1138 Budapest, Turóc utca 7.
Telefon:   (+36) 92 571 028
E-mail:   vantal@edelholz.hu  
Honlap:   www.edelholz.hu
 

Termékcsoport:padlóburkolat

Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!
Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information