építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Liko-s Kft.

A LIKO-S 1992-ben alakult. Alapításától kezdve a cég fokozatosan növekedett és jelenleg a LIKO-S a.s. a legjobb európai cégek közé sorolható a saját tevékenységi körén belül. Napjainkban is sokan dolgoznak megszakítás nélkül vállalatunknál olyanok, akik ott álltak a cég bölcsőjénél. Munkahelyi csoportjainkban ezek mellett a tapasztalt európai szakembereken kívül, ott vannak a fiatal tehetségek is. Mindannyiunkat összeköt a közös jövőkép és a céges filozófia.

Élen járni, és a legjobbnak lenni a saját szakmában, az ügyfeleinknek a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtani. Ezzel a stratégiával, valamint a magunk iránt támasztott magas igényekkel, folyamatosan alakítjuk ki a saját fejlődésünkhez és növekvésünkhez szükséges forrásokat. Nekünk a munkánk a szenvedélyünk, és örömmel végezzük. Megbecsüljük a jó munkát, és nagyra értékeljük a minőségre törekvő embereket.

Specialitásaink a következők: 

  • álmennyezetek, válaszfalak, beépítések®az optimális tér kialakítása érdekében
  • szerelt objektumok,például kisebb cégek központjai
  • hab alapú hőszigetelés, amely kiválóan kiegészíti szerelt rendszereinket
  • hegesztett szerkezetek és berendezések nemesített fémekből, a kézműves munka mesterműveként

Dolgozóink az ezernyi projekt megvalósításával rengeteg kivételes tapasztalatot szereztek, amelyek beintegrálódtak termékeink fejlesztésébe, továbbá a munkarendszereinkbe. A fejlesztéseken kiemelkedő cégekkel dolgoztunk együtt Hollandiából, Dániából, Belgiumból, Svájcból, Németországból, Ausztriából, Kanadából és az Egyesült Államokból. Rendszereink nemzetközi fejlődése továbbra is folytatódik azzal a céllal, hogy ügyfeleinknek minden esetben a legjobbat ajánlhassuk fel, ami a piacon kapható. Ügyfeleinknek elhozzuk az általunk művelt valamennyi szakmából az újdonságokat, mégpedig a világ minden tájáról.



Cím:   1119 Budapest, Vahot u. 6,

Telefon:
 
+36 1 433 42 68
E-mail:   info@liko-s.hu  
Honlap:   www.liko-s.hu
 


Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information