építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

HAUFF-TECHNIK HUNGÁRIA Kft.

A HAUFF-TECHNIK GmbH. a kábel és csőátvezetési technológiában az európai piacon már 50 éve jelen van és napjainkban is folyamatosan fejleszti a termékeit!

Magyarországon közel 10 éve van jelen a kivitelezői építőiparban! Cégünk A HAUFF-TECHNIK HUNGÁRIA KFT 2009 májusától a HAUFF-TECHNIK GmbH. kábel és csőtömítési rendszereket gyártó vállalat magyarországi kizárólagos képviselete!

Fő profilunk a Hauff-Technik GmbH. által szabadalmaztatott különleges technológiájú kábel- és csőátvezetés, valamint speciális tömítőrendszerek forgalmazása,és azok kiépítése. Ezt a rendszert az egyre igényesebb építőiparnak, a mai kornak megfelelő magas biztonsági előírásainak, követelményeinek is eleget tevő víz-, gáz- és tűzzárásra alkalmazzák. Továbbá speciális szaképítés területén különböző tevékenységeket látunk el. A víz- és gázzárásra alkalmas átvezetéseinket villamos kábelek fali áttöréseinél, alállomások építésénél,előre gyártott beton transzformátor házak kivitelezéseinél, vízügyi, szennyvízhasznosító, elektronikai, vegyipari stb. cégeknél alkalmazzák, a tűzzárásra alkalmas technológiát pedig akár a villamos ipari kivitelezéseknél, szállodákban, gyárakban, irodákban, lakóépületekben, ahol a szintek közötti tűzzárást és tűzfalak, kiépítését kell megoldani.



Cím:   3700 Kazincbarcika, Tóth Árpád út 4.

Telefon:
 
+ 36 (48) 513-069
E-mail:   hauff-technik@hauff-technik.hu  
Honlap:   www.hauff-technik.hu
 


Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information