építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

AHI Roofing

A GERARD tetőcsalád gyártója, az AHI ROOFING, több mint 50 éve alkotta meg a világ első, bevonattal ellátott, préselt acél  tetőfedő anyagát, és mind a mai napig őrzi piacvezető szerepét a technológiában és termékeit világszerte, több mint 120 országban értékesíti. Az AHI Roofing által gyártott tetőcsalád, lakóházak és közintézmények millióit védi szerte a világon már 1957 óta.

Az AHI Roofing, a Fletcher Building leányvállalata, annak a vállalatnak, amely világszerte elismert az építőanyagszektorban. 2009. májusában az új-zélandi anyacég hazánkban nyitotta meg új európai gyárát.  A Várpalotán létesített korszerű üzemünkben a préselt acél tetőcserép-gyártásban szerzett több mint 50 éves tapasztalatunk csúcsosodik ki. A gyárat Új-Zélandon tervezték mérnökeink, és az Új-Zélandon használt modern és környezetbarát technológiával szereltük fel.

A magyar üzemben a méltán népszerű Gerard tetőcsalád teljes termékválasztékát gyártjuk. A legfontosabb alapanyagokat – köztük a Zincalume® bevonattal ellátott acéllemezt és a különböző színű természetes kőzúzalékot - Új-Zélandról szállítjuk európai gyárunkba, így biztosítva a termék változatlan minőségét.

Vállalatunk az elmúlt négy évtized során - amióta termékeivel jelen van Európa piacain - rendkívül erős pozíciókat épített ki Európában. A magyarországi üzem és az önálló helyi menedzsment elkötelezett aziránt, hogy a legkiválóbb tetőfedő termékek gyártásával eleget tegyen a változatos vevői elvárásoknak, és tovább emelje a Gerard termékek vevőszolgálatának közismerten magas színvonalát.


Cím:   1125 Budapest, Zirzen Janka u. 38.

Telefon:
 
+36 30 619 2475
E-mail:   office@gerardroofs.eu  
Honlap:   www.gerard.hu
 

Termékcsoport:



tető



Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information