építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Ludor Kft.

A Ludor Kft. szakemberei húsz éves építőipari kivitelezési és több mint 15 éves hő- és füstelvezetés területén szerzett gyakorlattal rendelkeznek. Szaktanácsadás, szerelés, karbantartás, komplex tervezési feladatok – megbízóink igénye szerint. Gyorsaság, megbízhatóság, precizitás – ezek a fő irányvonalaink. Szakkivitelezőként mindig megtaláljuk az optimális megoldást. Erről több száz, szakértőink által szerelt létesítmény tanúskodik.
A jogszabályi háttér pontos ismerete elengedhetetlen ezen a területen. Ezért saját szerelő és karbantartó csapatunk munkáját felkészült irodai háttér segíti, és minden szerelőnk tűzvédelmi szakvizsgával rendelkezik.
Célunk, hogy műszaki tanácsadással, forgalmazással, telepítéssel, karbantartással álljunk megbízóink rendelkezésére. Nemcsak a hő- és füstelvezetés területén vagyunk tevékenyek! Mindenre kínálunk megoldást, legyen az frisslevegő-utánpótlás, füstszakaszolás, távműködtetés, vezérlés; import, beépítés vagy karbantartás. Szakértőink a legkülönfélébb területeken rendelkeznek szakvizsgával: a tűzgátló nyílászárók, beépített tűzjelző és tűzoltó berendezések beépítésétől, javításától és karbantartásától egészen a tűzállóságot növelő bevonati rendszerek alkalmazásáig.


Cím:   1082 Budapest, Baross u. 98.

Telefon:
 
+36 1 210-9311
E-mail:   ludor@ludor.hu  
Honlap:   www.ludor.hu/
 

Termékcsoport:



épületgépészet



Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information