építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Wellis Magyarország Kft.

WELLIS - MAGYAR TERMÉK

Megtiszteltetés számunkra, hogy a cég alapítása, azaz 2003 óta egyre többen választják a WELLIS termékeit (jakuzzi, hidromasszázs kád, zuhanykabin, infraszauna), hogy fürdőszobájuk vagy kertjük újabb éke és az egészségükért tett lépéseik egyik bizonyítéka legyen. A WELLIS kádak és jakuzzik jótékony, egészségre gyakorolt hatásairól sok forrásból szerezhet információt, de eddig kevés szó esett arról, hogy ezek megvásárlásával már a hazai ipart is támogatja.

A kezdetekben a WELLIS is kizárólag import termékekből állította össze kínálatát, de az évek során egyértelművé vált, hogy az európai piacon van még kapacitás és igény egy újabb gyártó egység kialakítására.


Az import termékek nemcsak hosszú szállítást követően jutnak el hazánkba, illetve Európába, de minőségükkel kapcsolatban is gyakran tapasztalható kifogás, ami jelentősen megnehezíti a forgalmazó cégek helyzetét. Világszerte tapasztalható a zöldmezős beruházások térnyerése, amelyekkel nemcsak munkahelyet teremtenek a vállalkozók, de az új technológiák alkalmazásával lépést tartanak a globálisan növekvő igényű környezetvédelmi elvárásokkal is. A WELLIS csoport céljaiban azonosul e gondolattal, ennek jegyében indította el 2010 tavaszán saját kád és jakuzzi gyártását.


Jelentős mértékű beruházás és a szakembergárda összehangolt munkája előzte meg a közel 7000 m²-es gyártócsarnok kialakítását, ahol jelenleg több soron, robot technikával felszerelt gyártóegységekben valósul meg a hazai termékek (jakuzzik, kádak) gyártása.



Cím:   1118 Budapest, Budaörsi út 31/C.

Telefon:
 
1 310 7270
E-mail:   info@wellis.hu  
Honlap:   www.wellis.hu
 


Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information