építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Jüllich Glas Holding Zrt.

Cégünk, a Jüllich Glas Holding Zrt., az üvegipar egyik fellegvárának tekintheto Közép-Kelet-Európában. Jüllich Ádám 1984-ben alapította meg elso cégét, egy családi ház 16 m2-es garázsában.
A dinamikus fejlodés következtében a 90-es években megindult az üvegkereskedelem és az üvegipari gépek importja, 1994-ben pedig megkezdodött a hoszigetelo üveggyártás. Mindeközben felmerült az igény egy központi egység létesítésére, melynek eredményeként, 2000-ben elkészült a logisztikai központ, cégünk addigi legnagyobb beruházása.

A piac rohamos növekedése megkívánja a folyamatos fejlesztést, a tevékenységi körök szélesítését, így 2001-tol üvegipari gépek és berendezések gyártásával is foglalkozunk. 2005-ben, az addig különálló tevékenységet folytató cégek összeolvadtak, és Jüllich Glas Holding Zrt. néven létrejött Közép-Kelet-Európa legnagyobb üveg nagykereskedelmi és feldolgozó komplexuma.A Holding jelenleg több száz embernek ad munkát, 220.000 m2 ipari terület, 35.000 m2 gyártóüzem és raktárbázis tulajdonosa.

A Jüllich Glas Holding Zrt. fejlodése az alapítás óta töretlen, jelenleg is több jelentos építkezés és gépbeszerzés van folyama t-ban. A cég a továbbiakban is szeretné megtartani piacvezeto pozícióját, dominanciáját pedig tovább erosíteni a hoszigetelt üveg gyártása, értékesítése, üvegipari termékek nagykereskedelme és a ragasztott biztonsági üveggyártás terén.

A komplexum alkalmas a magyarországi beruházások teljes köru üvegigényeinek kiszolgálására, amelyet megtekinthetnekkeresztmetszetében ezen rövid összeállításunknban
Cím:
8000 Székesfehérvár, Holland fasor 5.
Telefon: +36 22 511-558Termékcsoport:nyílászáróÖn építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information