építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

GEZE Hungary Kft.

Innovatív rendszermegoldások intelligens technika segítségével

A GEZE GmbH az ajtó-, ablak-, valamint biztonságtechnikai rendszerek világszerte vezető fejlesztő és gyártó cégeinek egyike. A GEZE átfogó termékpalettával rendelkezik az automata ajtórendszerek és ajtótechnika, üvegrendszerek, füst és hőelvezető rendszerek (RWA), biztonságtechnikai rendszerek, valamint ablak- és szellőzéstechnika területén.

A független családi vállalkozás a piac egyik vezető innovációs és formatervező szereplőjeként csúcsminőségű technológiát gyárt és forgalmaz, és meghatározó módon járult hozzá az épülettechnika jövőbe mutató fejlődéséhez. Saját technológiai központunkban folyamatosan dolgozunk a fejlesztéseink előremozdításán.

A kitűnő minőségi színvonalnak köszönhetően a GEZE termékek világszerte hozzájárulnak az innovatív épületkoncepciókhoz és gondoskodnak épülettechnika területén a kényelméről és a biztonságáról: a GEZE ajtócsukók világszerte a legismertebbek közé tatoznak. Naponta emberek milliói élvezik az automata ajtórendszerek magától értetődő kényelmét. Leányvállalatunkban állítjuk elő az olyan egyedi és létesítményhez igazodó speciális szerkezeteket, mint a forgóajtók és teliüveg ajtók. A GEZE termékmegoldásai a világ minden táján megtalálhatóak a neves épületekben.

Cím:   2051 Biatorbágy, Vendel Park, Huber u. 1.
Telefon:   +36 (23) 532-735
Fax:   +36 (23) 532-738
E-mail:   office-hungary@geze.com  
Honlap:   www.geze.hu
 

Termékcsoport:nyílászáró

Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!