építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Kvarc-Ásvány Kft.

A Kvarc-Ásvány Kft. 1990-ben alapult, tulajdonosai magánszemélyek. A cég székhelye Budapesten, telephelye Nemesgulácson és Ábrahámhegy-Kisörsön található, főtevékenysége a kvarchomok bányászata, előkészítése, osztályozása és kvarc alapú termékek, építőanyagok gyártása, forgalmazása.

A homok termékeink előállítása korszerű technikai berendezésekkel, nedves és száraz előkészítési eljárásokkal történik. A korszerű technológia alkalmazásának eredményeképpen a termékskála széles, a minőségi színvonal magas, ( ISO 9001 ). - Export 30.000 t

Több mint 30 féle élesen osztályozott „öntödei homok” és 18 féle „granulit” terméket állítunk elő. Ennek köszönhetően a felhasználási terület is széles. Az öntödei ipar minőségi igénye az utóbbi években ugrásszerűen emelkedett, e követelményeknek csak cégünk termékei feleltek meg.

A KVARC márkájú építőanyagok előállítása Nemesgulácson történik számítógéppel vezérelt, automatizált gépsorokon, kiváló minőségű kvarc alapanyagok felhasználásával. A kvarc alapanyag nagy mennyiségben és megfelelő minőségben áll rendelkezésre a gyártáshoz. A vállalat célkitűzése a jövőbeni gyártási volumen és ezzel együtt a piaci részesedés növelése, kiterjesztése, a vevői igények mind teljesebb kielégítése mellett. Mindezek csak korszerű egyenletes minőségű termékek előállításával, forgalmazásával érhetőek el. A cég az eddigi fejlesztéseinek segítségével elérte, hogy a technológiai berendezései korszerűek legyenek és minden tekintetben megfeleljenek a termékekkel szemben támasztott minőségi követelményeknek.

A társaság 1999 –től az ISO 9000 –es minőségbiztosítási rendszer alkalmazásával működik, legfőbb célkitűzése a vevői igényeknek megfelelő minőségű termékek előállítása és a szolgáltatások biztosítása. E célok elérése érdekében az elmúlt időszakban jelentős technológiai fejlesztés és korszerűsítés történt. Ezzel a termékek piaci versenyképessége és a felhasználók köre is bővült. Termékeink környezetbarátok és minden tekintetben megfelelnek az egyre magasabb felhasználói követelményeknek.

Bízunk abban, hogy tájékoztatónk az Ön érdeklődését is felkelti és a jövőben a Kvarc-Ásvány Kft. partnerei között üdvözölhetjük
Cím:
8256 Ábrahámhegy-Kisőrs
Telefon: 06 87 471 085


Alapozók, aljzatok, ajzatkiegyenlítők, ipari padló:

Esztrichbeton C12
Ipari padló - kéregbeton
Aljzatkiegyenlítö ULTRA


Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information