építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Sopro Hungária Kft.

Egy erős márka
A Sopro átfogó választékot nyújt a csempe és építőanyag technika területén. A világos márka stratégiánk segítségével ennek a területnek egyik vezető specialistájává váltunk. A legjobb bizonyíték erre: a Sopro No. 101– az ágazatban széles körben ismert és elismert márkás flexibilis csemperagasztó. A hozzáértésünk összekapcsolása az, mely bennünket olyan sikeressé tesz: a sokéves tapasztalat a cement technológia területén együtt az építőanyag kémia terén elért know-how-val. Dupla erősség, amit csak a Sopro tud nyújtani.

Kiváló termékminőség
Az átfogó Sopro termékkínálat, amelyben az új termékek folyamatosan nagy aránnyal szerepelnek, gondoskodik a kereslet összes szegmensének hiánytalan lefedéséről a csempe- és építőanyag kémia területén, olyan termékminőséget garantálva, amely minden tekintetben megfelel a professzionális felhasználók által támasztott magas követelményeknek. Ez könnyű bedolgozhatóságot, maximális biztonságot és hosszú élettartamot jelent, valamint, hogy megfelel a műszaki szabályoknak és a munka- és környezetvédelmi előírásoknak, amit független és elismert bevizsgáló intézetek számos tanúsítványa igazol.

Kifejezett elkötelezettség a szakkereskedések felé
Számunkra csak egy értékesítési csatorna létezik: a szakkereskedés. A szakkereskedésekben a szakmai felhasználók, de az ambicionált magánügyfelek is megkapják azt a tanácsadási színvonalat, amit a technológiailag magas szintű termékeink megkövetelnek. A világos értékesítési stratégiánk biztosítja a szakkereskedések számára a megbízható együttműködést egy innovatív márkanévvel. Minden kifogás és feltétel nélkül.



Cím:   2092 Budakeszi, Szőlőskert út 21.

Telefon:
 
23/458-046
E-mail:   info@sopro.hu  
Honlap:   www.sopro.hu
 



Alapozók, aljzatok, ajzatkiegyenlítők, ipari padló:

Sopro FS 10 - Önterülő ...
Sopro FS 15 plus - Önterülő ...


Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information