építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Gamma Beton Kft.

Cégünk 1996-ban alakult 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.

Pilisvörösváron a vállalkozási területen megépült korszerű betonüzemünkben betonértékesítéssel, betongyártással, betonszállítással, –szivattyúzással és ingyenes betontechnológiai tanácsadással foglalkozunk. Cégünk saját gépjárművekkel rendelkezik, ezért teljes körű garanciát tud vállalni a beton mennyiségére és szakszerű bedolgozás esetén annak minőségére.

A rendelkezésünkre álló két keverőgépünkkel (TEKA 750 és TEKA THZ 1500) naponta akár 800 m3 betont tudunk előállítani.  Legkisebb rendelhető mennyiségünk 0,25 m3. A betont igény szerint kiszállítjuk a megrendelő számára, de kiszolgálunk olyan vevőket is, akik saját szállítóeszközzel rendelkeznek a földnedves beton elvitelére.

Betonüzemünkben a maradék beton újrahasznosításával védjük környezetünket. Nem számolunk fel pótdíjakat a visszaküldött betonra. A visszahozott friss beton maradvány veszélyes hulladék, amely nem juttatható vissza közvetlenül a környezetünkbe, ezért a betont átmossuk, majd ülepítőbe engedjük és az így visszanyert alapanyagot újrahasznosítjuk.

Cégünket a független AKMI és NAT által akkreditált labor ellenőrzi Dr. Komlóssy Pálné vezetésével. Global- Teszt Kft Bp.1148 Lengyel u. 39/b)

Rugalmas és színvonalas kiszolgálással várjuk Önt.
Cím:
2085 Pilisvörösvár, Szent László u. 1/A
Telefon: 06/26 330-040Termékcsoport:egyéb termékekÖn építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information