építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

REHAU Kft.

Egyedülálló termékkínálatának köszönhetően REHAU Európában piacvezető a magasépítési, épületgépészeti és mélyépítési polimer alapú rendszermegoldások terén. Építőipari innovációs központunk, és a REHAU Akadémia segítségével teljeskörű alkalmazástechnikai és kereskedelmi támogatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Legfőbb erősségünk az intelligens rendszermegoldások fejlesztésében rejlik, amelyek megfelelnek az összes gazdasági, környezetvédelmi, tervezési, formai, biztonsági és kényelmi elvárásnak. REHAU így teremt új értékeket. Átfogó szolgáltatási programunk - a projektkezeléstől a tervezésen át, egészen a kivitelezésig - teljesítőképességünk fontos részét képezi.

Az ágazatokon túlnyúló, jövőorientált rendszermegoldásaink egyre inkább irányadónak számítanak a modern, energiatakarékos építkezésben. Megoldásaink jelentős megtakarításokat tartogatnak ügyfeleink és partnereink számára, kímélik az energiahordozókat és a jövő generációi számára is biztosítják a megfelelő energiaellátást.

Nyílászáró és homlokzati elemek üzletágunk ablakgyáraknak szállít piacképes rendszereket és szolgáltatásokat. A kínálat teljes körben lefedi a technikai, formai, marketing és szolgáltatási igényeket. Minden profilrendszerünk azonos alapokra épül, hogy ügyfeleink optimális termelékenységet érjenek el.

Az épületgépészeti üzletág integrált és teljeskörű megoldásokat fejleszt és gyárt modern fűtéshez és hűtéshez, ipari rendszerekhez, sűrített levegős rendszerekhez, valamint elektromos szereléshez. Partnereinknek bevált, versenyképes programokat biztosítunk a tervezéshez, kiíráshoz, kivitelezéshez és üzemeléshez.

A mélyépítés területén REHAU intelligens vízkezelési, energia- és hiradástechnikai, valamint mélyépítési megoldási koncepcióival példátlan mértékben járul hozzá a gazdasági és környezetvédelmi fejlődéshez. A mélyépítésben is támogatjuk ügyfeleinket az analízis, koncepció, projektkezelés, tervezés és kivitelezés területein.

Minden REHAU redszer és szolgáltatás generációk számára biztosítja a biztonságot és környezetvédelmet. A magas technológiai, logisztikai kompetenciák és a vevőközelség hosszú távú sikereket biztosítanak partnereink számára.


Cím:   2051 Biatorbágy, Rozália park 9.
Telefon:   23/530-700
E-mail:   budapest@rehau.com  
Honlap:   www.rehau.com/hu-hu
 
Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information