építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Poli-Farbe Kft.

A Poli-Farbe közel 20 éve törekszik arra, hogy évről-évre megújuljon, és korszerű termékeit elérhető áron kínálja vevői számára.

Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre bővülő vevőkörünk megelégedéssel vásárolja termékeinket, a Platinum és az Inntaler termékcsaládot, a Policolor hőszigetelő rendszert, a Cellkolor és a Boróka családot is.

A Poli-Farbe Platinum termékcsaládot azoknak a vevőinknek szánjuk, akiknek korszerű, minőségi és színekben gazdag megoldásra van szükségük álmaik megvalósításához. Az Inntaler termékcsalád kifejlesztésével pedig a szakemberek igényeit kívánjuk kielégíteni.

E jól ismert és népszerű termékcsaládok mellett 2008-ban több újdonsággal is szolgálunk. Ilyen a piacon egyedülállóan négy termék színeit összehangoló TON IN TON rendszer, melyek a különféle felületek színválasztását könnyíti meg. A favédelem területén a Boróka +Plusz lazúrok kiemelkedő minőséget biztosítanak, a Cellkolor direkt pedig a rozsda elleni harcban nyújt segítséget.

Sok éves munkánk eredményét vevőink pozitív visszajelzései eddig is igazolták, 2006-ban azonban a Poli-Farbe Platinum falfesték és a Boróka fabevonó lazúr, 2007-ben pedig a Policolor hőszigetelő rendszer a Magyar Termék Nagydíj Pályázaton a kiváló szakmai munka elismeréseként megkapta a magyar gazdaság védjegyét. Ez megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk.

Célunk, hogy az eddig bevezetett, közismert termékek továbbra is kiváló minőségben és kedvező feltételekkel kerüljenek a boltok polcaira, és fejlesztőcsapatunk korszerű termékek kidolgozásával válaszoljon vevőink újonnan felmerülő igényeire.

Polifarbe színező megoldás


Cím:   6235 Bócsa, III.ker.2.

Telefon:
 
78/453-130
E-mail:   polifarbe@polifarbe.hu  
Honlap:   www.polifarbe.hu
 

Termékcsoport:



lakk, festék, bevonat



Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information