építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Stegu Falburkolatok

A STEGU cég legújabb terméke a történelemnek a modernséggel való összekapcsolását képezi, amely a kivételes belső terekben sikeresen alkalmazható.

Természetes ásványi anyagok hozzáadásával a kiváló minőségű gipszből készült CHARACTER rendszerek korlátlan kompozíciós lehetőséget képeznek.

A burkolat megfelelő színe, az elem kifejező képessége, az árnyalat telítettsége, mindezeket kizárólag az ügyfél kívánsága korlátozza. Mindegyik rendszerből a gyártó színben az egyedi megrendelésben meghatározottat el tudja készíteni. A gyártási folyamatban felhasznált anyagok minőségével a homlokzat minőségét követik. A CHARACTER a legteljesebben a látványos belső tereknél mutatkozik be. A rendszer egyes részeinek szilárdsága, ellenálló képességük a szerelés folyamatára, a megmunkálásra, a változó nedvességtartalomra vagy a hőmérsékletre, azt okozzák, hogy az ilyen típusú kivitelezés úgy a szálloda csarnokában, vendéglőben és exkluzív helyeken egyaránt beválik.

E sorozat rendkívül lényeges jellemzője a modul rendszerű építés. Ennek segítségével lehetőségünk van a saját, eredeti kompozíció megalkotására. Az egyes rendszerekből kiválasztható az, amely elvárásainkat legjobban kielégíti, amely legjobban megvalósítja az adott helység berendezési képét. Egyidejűleg a STEGU cég garantálja az egy rendszerbe kapcsolt egyes elemek között a választás gazdagságát. Itt az ügyfél dönt a legkisebb részletről is, tetszőlegesen csatlakoztathatja az elemeket, kiválaszthatja azokat, amelyek neki a legjobban megfelelnek.
Cím:
2373 Dabas, Kórház u. 33.
Telefon: 30/218-3870Termékcsoport:Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information