építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Steelvent 2000 Zrt.

Kik vagyunk ?

A STEELVENT 2000 Csavar és Húzottáru Ipari Kereskedelmi Zártkörű Részvénytársaság 1992-ben alakult, jelenleg  közel 100 munkatársat foglalkozató, 564 ezer eurós alaptökével rendelkező, teljes egészében magyar tulajdonban lévő gyártócég. A vevői igényekhez igazodva évről évre új termékek gyártását vezettük be, új technológiai sorokat telepítettünk. Termékkörünk ennek eredményeképpen bővült az ipari, lakossági és vadvédelmi táblás és tekercses kerítések és kapuk gyártásának bevezetésével.
Cégünk egyedüli hazai gyártóként jelentős piaci részesdéssel bír, a többségében külföldi gyártók kereskedői mellett.
Az MSZ EN ISO nemzetközi szabvány szerinti minőségellenőrzési rendszerünket az alapanyag beérkezésétől a késztermék kiszállításáig, a gyártás minden fázisára kiépítettük


Hol vannak az üzemeink ?

Cégünk székhelye Miskolc, azonban Nógrád megyében is jelen vagyunk bátonyterenyei gyáregységünkkel, illetve kereskedelmi képviseletünk megtalálható Budapesten is.


Mi a célunk ?

A STEELVENT Kerítések és Kapuk Üzletág a STEELVENT 2000 Zártkörű Részvénytársaság kereskedelmi divíziója, mely több mint öt éve azzal a céllal jött létre, hogy a cég által gyártott kerítésrendszereket, és kapukat Magyarország és a környező országok piacain értékesítse, valamint azok szakszerű telepítését magas minőségben elvégezze.


Kik a vevőink ?

A cégünk által gyártott kerítések és kapuk értékesítése nagyberuházásoktól, a telephelyeiket biztonságban tudni kívánó vállalkozásokon át, a lakosság széles körére kiterjed.Kerítéseink és kapuink telepítésének helyszíne jellemzően: iparterületek, telephelyek, sportlétesítmények, repülőterek, középületek, közterületek, iskolák, játszóterek, lakóházak, családi házak, kertek, parkok, stb.


Miért választanak bennünket a vevőink?

A STEELVENT 2000 Zrt. saját huzalművében előállított alapanyagokból, korszerű gyártósorain, folyamatos minőség-ellenőrzés mellett készíti a kerítéselemeket és a kapukat.

Amennyiben a vevő színes felületvédelemmel ellátott terméket kíván vásárolni, azt saját, új porszóró-üzemünkben festjük a RAL színskála bármely színére.

Mérnökeink által tervezett ST 10 típusú bordázott kerítéstáblánk 2011 évben elnyerte a Magyar termék Nagydíjat, a terméket jellemző innováció elismeréseként.

Termékeink magas minőségét partnereink is elismerik, referenciáink közt számos visszatérő vevő, vállalat és beruházó található.

Társaságunk gyártókapacitása lehetővé teszi az egyedi igények mellett a tömeges előállítást is. Mindemellett standard termékeinkből helyben, jelentős készlettel rendelkezünk, így megrendelőink hamarabb, és olcsóbban juthatnak a megrendelt kerítéseikhez.

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok mindig versenyképesek legyenek a külföldi gyártók áraival. A hazai termék vásárlása megtakarítást jelent vevőik számára.

Kiemelt hangsúlyt helyezünk a környezetvédelemre, termékeinket rövid közlekedési útvonalakon, a környezet kímélésével szállítjuk a helyszínre.
 
Tovább


Cím:   3527 Miskolc, Besenyő út 8.
Új telephely:
1112 Budapest Budaörsi út 148.

Telefon:
 
+36-46-411-208
+36-1-226-0332
E-mail:   info@steelvent.hu  
Honlap:   www.steelvent.hu
 


Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information