építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

ACO Kereskedelmi Kft.

ACO Magyarország Építőelemeket Forgalmazó Bt.


Az ACO Magyarország 1993-ban alakult a német ACO Severin Ahlmann GmbH & Co. KG százszázalékos leányvállalataként, és a kezdetben egy fővel és néhány millió forint forgalommal induló cég napjainkban közel félszáz munkatárssal és kétmilliárdos nagyságrendű forgalommal rendelkezik.

Az ACO az elmúlt években a magyar felszíni vízelvezetési piac meghatározó szállítójává vált. Az ACO márkanév összeforrt a magas műszaki színvonalú rendszermegoldásokkal, a megbízható, tartós minőséggel, amelyet ügyfélkörének folyamatos bővülése is jelez.

Cégünk 2007-ben új szervezeti struktúrát alakított ki, a korábbi három különálló divízió helyett egy egységbe foglalva az Építőelemek és Épületgépészet részlegünket, melynek célja kereskedelmi hatékonyságunk növelése volt.

ACOÉpítőelemek (Magas- és Mélyépítés) valamint Épületgépészet (AÉPD)
A divízió a polimerbeton felszíni folyóka rendszerekkel, benzin-, és olajleválasztókkal, szivárgó és szikkasztó rendszerekkel, gyeprácsokkal, PVC trapézlemezekkel és polikarbonát lapokkal, pinceablak és világítóakna rendszerekkel, valamint lábtörlő rendszerekkel foglalkozik. Ide tartoznak az épületek belső vízelvezetésével, ipari padlóösszefolyókkal, könnyűfajsúlyú folyadékleválasztókkal (zsír- és olaj-), kompakt átemelőkkel, gépészeti aknafedlapokkal és falátvezetésekkel kapcsolatos termékeink is, valamint barkácsprogramunk, mely az országos hálózattal rendelkező barkácsáruházak teljeskörű kiszolgálását végzi.

ACOFelülvilágítás
A divízió tetőn és oldalfalon keresztül juttat fényt a zárt térbe, gravitációs szellőzést, valamint szükség esetén hő- és füstelvezetést biztosít. Felülvilágító kupolák, zsalus szellőzők, sávfelülvilágítók polikarbonátból és poliészterből valamint modul rendszerű polikarbonát panelek teszik teljessé a divízió termékpalettáját.

Az ACO Magyarország kereskedelmi működése és műszaki tanácsadása rendelkezik az ISO 9001:2000 nemzetközi vállalati minőségirányítási tanúsítvánnyal.

Az ACO által forgalmazott valamennyi termék gyártási folyamata szintén ISO minősített.

2003-ban - a hazai felszíni vízelvezető rendszereket gyártók és forgalmazók piacán - elsőként pályázta meg és nyerte el a "Környezetbarát termék" címet valamennyi polimerbeton termékrendszerére.
Cím:
2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 24.
Telefon: 24/620-380
Web:
www.aco.hu


épületgépészet:


Vonalmenti vízelvezetés
ACO DRAIN Multiline folyókarendszer


Speciális vonalmenti vízelvezetés
ACO DRAIN Kerbdrain
ACO DRAIN SR100SÖn építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information