építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

A-Plast Kft.

A-Plast - a lemezspecialista!

Az A-Plast Kft. csapata 10 éve dolgozik töretlen lelkesedéssel azon, hogy a magyarországi műanyagipar meghatározó résztvevője legyen és büszkén viselhesse a lemezspecialista nevet. Fő tevékenységünk PC, PMMA, PET, HIPS, PVC, ABS, PP, PE, stb. műanyag lemezek, csövek és rudak nagy- és kiskereskedelme.

Az évek során összegyűjtött tapasztalatunkat arra fordítjuk, hogy a legkedvezőbb feltételeket és legkiválóbb termékeket nyújtsuk Önöknek, törekedve arra, hogy tudásunk mindig naprakész legyen, így minden nap a legelőnyösebb feltételek birtokában legyünk, s továbbadhassuk azt Önöknek.

Jelenleg több tucat állandó beszállítóval állunk kapcsolatban, így más gyártótól érkezik raktárunkba a plexi (PMMA), mástól a tömör és üregkamrás polikarbonát lemez (PC), külön beszállító biztosítja a PET és SAN lemezeket és más-más extruder sorokról gördülnek le ABS, polisztirol (HIPS, SIKO) és PVC lemezeink. A lemezek mellett csövek és rudak is szerepelnek színes palettánkon.

Nálunk nem csupán jól hangzó szlogen az ügyfélközpontúság! Budapesti központi telephelyünk mellett 5 vidéki értékesítési irodában várják Önt felkészült, udvarias, segítőkész munkatársaink.

Az évek során egyre nagyobb tapasztalatra tettünk szert az Önök igényeinek megismerésében, így mára büszkén mondhatjuk, hogy a műanyag-feldolgozás területén is megbízható, stabil partnerekké váltunk. Precíziós CNC-megmunkáló gépekkel, lézervágó- és gravírozógéppel, élhajlító géppel vállaljuk egyedi elképzeléseik megvalósítását, a tervezéstől a kész munkadarab elkészítéséig.

Válasszon Ön is műanyag lemez kínálatunkból, legyen a partnerünk!



Cím:   2142 Nagytarcsa, Naplás út 10.
(M0 58-as Cinkota/ Nagytarcsa kijárata)

Telefon:
 
+36 (28) 920 920
E-mail:   info@aplast.hu  
Honlap:   www.aplast.hu
 


Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information