Idén is indul kredit pontos építész képzés a Xella Magyarország Kft. szervezésében
2024.03.27.

Az építészet terén éppen olyan fontos a trendek követése, a folyamatos fejlődés és az innovatív megoldások megismerése, mint az élet bármely területén. Ezért ebben az évben is folytatódik a Xella Magyarország Kft. már több mint 15 éve működő építész-továbbképző oktatás sorozata.


A kötelező kreditpontok összegyűjtése, a kamarai tagság egyik alapfeltétele. A Xella Magyarország Kft. évtizedek óta követi az építésügyi szakmai előírásokat, és megfelelő alternatívát nyújt az online továbbképzésre és a kreditpont megszerzésére egyaránt.

A vállalat weboldalán külön menüpontot találhatóaz építészek képzésére, ahol időbeli kötöttségek nélkül, ingyenesen hozzáférhető a tanfolyam előadás anyaga.



A szakmai anyagok átlátható rendszerben, új formában, változatlanul professzionális tartalommal, gyorsan elvégezhetők. A kreditpont igazolása egy kötelezően kitöltendő tesztlap beküldése után kerül kiállításra. A tematikus oktatási anyagok megismerését követően a tesztlap könnyen és egyszerűen megválaszolható.

A jelenlegi képzés kreditpont értéke: 1 pont

Témakör: Korszerű épületszerkezetek kialakítása a Xella Magyarország Kft. termékeivel, Ytong pórusbeton, Silka mészhomoktégla építőanyagokkal és Multipor ásványi hőszigetelő lapokkal. Hőhídmentes szerkezetek, hőtechnika és hőszigetelés, tűzvédelem és tűzállóság A1-es épületszerkezetek, akusztikai szerkezetek kialakítása és régi épületek korszerű és szakszerű felújítása.

1.: Az Ytong pórusbeton eredete, gyártása és beépítésének bemutatása

2.: Silka mészhomoktégla eredete, gyártása és beépítésének bemutatása

3.: Épületszigetelés — Hőszigetelés és hangszigetelés Xella termékekkel

4.: Épületfelújítás és korszerűsítés Xella termékekkel

5.: Hőtechnika - Egyrétegű és kiegészítő hőszigeteléssel ellátott Xella falszerkezetek

6.: Tűzállóság és tűzvédelem Ytong, Silka és Multipor (A1) termékekkel




A részvétel menete egyszerű és rugalmas:

Részvétel jelzése: Küldjön e-mailt részvételi szándékával a zoldszam@xella.com címre, vagy lépjen kapcsolatba területileg illetékes kollégánkkal személyes egyeztetés céljából.

Oktatási anyagok elsajátítása: Ismerje meg a képzés anyagát közvetlenül a prezentációkból vagy kérjen személyes előadást - előre legegyeztetett időpontban - az illetékes területi vezetőtől.

Ellenőrző kérdések: Az oktatási anyagok áttanulmányozása után ki kell tölteni egy ellenőrző tesztsort, melyet e-mailben vagy személyesen juttatják el Önhöz a területileg illetékes kollégánk.

A kérdőívet a területileg illetékes kolléga küldi el e-mailben vagy juttatja el személyesen.

A kreditpont igazolást a teszt kérdések megválaszolását követően, amennyiben a válaszok helyesek, szintén a területi vezető juttatja el e-mailben vagy személyesen. Abban az esetben, ha az építész az igazolás személyes átvétele mellett dönt, a Xella egy apró figyelmességgel is kedveskedik részére, ezzel is megköszönve az oktatáson való részvételt.







Bővebb információk:
www.multipor.hu
www.xella.hu

06 80 69 69 00 Az Ytong zöld szám reggel 9:00-tól 15:00 óráig hívható.
Abban az esetben, ha ezen rendelkezési időn túl szeretné felvenni a kapcsolatot, írjon a telefonszámhoz kapcsolódó email címre zoldszam@xella.hu.




2024.03.27.

Ytong HírekYtong termékkönyvtáraYtong csomópontokYtong ProspektusokYtong Értékesítő partnerekYtong Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Ytong hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information