Gyakorlat teszi a mestert... nagy sikerrel zajlik a Wienerberger szakmai képzéssorozata
2024.03.11.

Nem elegendő, ha egy építőanyag önmagában kiváló minőségű termék, ha a beépítése műszakilag nem megfelelő — ezt felismerve a Wienerbergernél kiemelten fontos a termékek beépítésével foglalkozó szakmai képzések szervezése. Az év első hónapjaira ütemezett tréningeknél nagy hangsúlyt kapnak a gyakorlati ismeretek — mint a kőműves mind a tetőfedő szakmai célcsoportok esetében.




A kőművesek, kivitelezők a Porotherm Rapid falazási technológiát 2024-ben országosan hat helyszínen sajátíthatták el el lépésről-lépesre, úgy hogy maguk falaztak, nem csak nézték azt. A vállalat szakembereinek meggyőződése, hogy ezek a szakmai ismeretek csak valódi gyakorlattal sajátíthatók el. A Porotherm Rapid képzéssorozat idei évre lezárult, de ha felmerül igény a szakemberek részéről, a cég nyitott újabb, kis csoportos tréningek szervezésére országszerte akár több helyszínen is.



A tetőfedők számára meghirdetett Tondach képzési program helyei is gyorsan beteltek — összesen hat alkalommal folyik az oktatás a békéscsabai és tatai oktatóközpontban egy vagy kétnapos képzéseken. A tetőfedő tanfolyamoknál is elődleges a gyakorlati megközelítés, a résztvevők kis csoportokban együttműködve maguk építenek meg egy-egy tetőrészletet attól függően, mi a szakmai feladat. Ebben külsős szakemberekből és a vállalatnál dolgozó műszaki és alkalmazástechnikus kollégákból álló szakmai csapat segíti a tanulni vágyó tetőfedőket.

A tavalyi évben csak a Wienerberger saját képzésein több mint 2.000 szakember jutott naprakész információkhoz, több mint 6.500 képzési órán. Ha ezt a számot kiegészítjük azokkal az egyéb szakmai eseményekkel, konferenciákkal, vásárokkal, bemutatókkal, ahol a vállalat szakemberei előadóként vettek részt, az elért szakemberek száma több tízezer főre bővül.

Jelenleg minden meghirdetett szakmai tanfolyam betelt, de ha érdekli a Porotherm Rapid falazási technológia, vagy a Tondach tetőcserepek beépítését sajátítaná el, igényét a kepzes@wienerberger.hu weboldalon jelezheti és a vállalat felelősei felveszik Önnel a kapcsolatot!

További részletek az idei tréningekről:

Képzések 2024 (wienerberger.hu)



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2024.03.11.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information