Betafence Táblás kerítést mindenkinek!

Betafence Újdonság a Betafence kínálatában a
    zöld Nylofor 3D Light táblás kerítés.


A kiváló ár-érték aránya jóvoltából régóta népszerű Nylofor 3D Light táblás kerítést eddig csak horganyzott kivitelben kínáltuk, ám most már zöldben is elérhető. Az új szín mellett további változás a Nylofor 3D Light esetében a méretválaszték. Bár a zöld kerítéstáblát is kétféle méretben kínáljuk, a választható magasságok különböznek a horganyzottétól. Az alacsonyabb kerítéstábla zöld színben is 1530 milliméter magas, míg a zöld kivitel másik mérete a nagyobbik horganyzottat felülmúló, 1830 milliméter magasságú. 8000 forintos nettó bevezető árával ez utóbbi igazi bestseller lehet, akárcsak a kisebbik zöld Nylofor 3D Light, most nettó 7250 forintért.

Az új, zöld Nylofor 3D Light kerítést itt meg is rendelheti.


Termékek


Kapcsolodó termékek:
 


Hirdetés

Betafence hírek:


Betafence - Gabion beázás ellen
Gabion beázás ellen 2011.12.13.
Hol a talajvíz, hol a lezúduló csapadék okoz problémát számos pincetulajdonosnak, akiknek szintén megoldást kínál a gabion. Nem szükséges ugyanis, hogy az épület fala támfalként szolgáljon, erre sokkal inkább alkalmas egy gabionból épített valódi támfal. Ráadásul így a pince drága vízszigetelése is elhagyható. A Betafence hegyvidéki környezetben megvalósított legutóbbi ilyen projektjének további érdekessége a töltőanyagként alkalmazott kő.

Betafence - Táblás kerítést mindenkinek!
Táblás kerítést mindenkinek! 2011.10.24.
Újdonság a Betafence kínálatában a zöld Nylofor 3D Light táblás kerítés.

A kiváló ár-érték aránya jóvoltából régóta népszerű Nylofor 3D Light táblás kerítést eddig csak horganyzott kivitelben kínáltuk, ám most már zöldben is elérhető. Az új szín mellett további változás a Nylofor 3D Light esetében a méretválaszték.

Betafence - Betafence őszi kertszépítés
Betafence őszi kertszépítés 2011.09.20.
Elsősorban kiskertek tulajdonosainak kínálja a Betafence két új termékét, a praktikus körkomposztálót és a gabion virágtartót.

A 80 cm magas és 1 méter átmérőjű körkomposztáló elegendő a kisebb kertekben keletkező szerves hulladék elhelyezésére és újrahasznosítására. Összecsomagolt kis mérete jóvoltából szállítása ugyanúgy egyszerű, mint felállítása, míg kedvező árának köszönhetően az sem okozhat problémát, ha egy komposztáló kicsinek bizonyul és még egy másikra is szükség mutatkozik.

Betafence - Gabion és fa igényes párosa
Gabion és fa igényes párosa 2011.09.05.
A Betafence idén ősszel is igyekszik minden olyan problémára megoldást kínálni, ami kerítés, kapu, gabion, belátásgátló, ketrec, kennel, védőrács és hasonló témákban felmerülhet.
A szezon ajánlata a gabion és fa párosából megálmodott igényes, mutatós és tartós kerítés. A nem átlátható telekhatárolóként gyakran alkalmazott betonfal helyett önmagában is kiváló gabion rendszer megjelenése tovább fokozható fa kerítéselemekkel kombinálva.

Betafence - Megújult a www.vedoracs.hu
Megújult a www.vedoracs.hu 2011.08.08.
Megújult a www.vedoracs.hu honlap, amely a Betafence rács és védőrács termékeit, azok felhasználási lehetőségeit mutatja be. A honlap megújulásának apropója a kínálat bővülése. Ennek megfelelően, teljesen új menüpont tartalmazza a honlapra most felkerült, sportpályákhoz kínált kerítésrendszereket.

Betafence - Honlap állatbarátoknak
Honlap állatbarátoknak 2011.06.17.
Elsősorban kutyatulajdonosoknak kínált új kennel és kifutó termékei részletes bemutatására, valamint a Betafence további állatbarát megoldásainak ismertetésére jött létre az új www.kutyakifuto.hu honlap.

Betafence - Biztonság már kutyáknak is!
Biztonság már kutyáknak is! 2011.06.02.
Új termékekkel bővült cégünk kínálata, és ez főleg az állattulajdonosoknak jó hír.
Többféle megoldást ajánlunk azoknak, akik kedvencüket biztonságban, ugyanakkor állatbarát körülmények között kívánják tartani, legyen szó kisállatról vagy akár kifejezetten nagytestű jószágról...

Betafence - Tavaszi Betafence kedvezmények
Tavaszi Betafence kedvezmények 2011.04.12.
Több új termékkel jelentkezik 2011-ben a kerítéspiacon világszerte vezető Betafence.
Idei újdonságai bevezetése mellett, a készlet erejéig, óriási táblás kerítés kiárusítást tart a Betafence!
Az akció májusban is folytatódik!

Régebbi hírek: