Kling Kapunyitás felhővel

CAME távoli irányítási rendszerA kertkapuk, garázskapuk már eddig is gombnyomásra működtek otthonainkban, kényelmet biztosítva a mindennapokban. Okostelefonos irányítással még több kényelmet és biztonságot kapunk.
A "CAME Automation" alkalmazás lehetővé teszi, hogy a Gateway kapuautomatizálási modulhoz csatlakozó CAME automatikákat okostelefonról vagy tabletről kezeljük. Az alkal-mazás Andriod-os (Google Play) és iOS-es (AppStore) operációs rendszerekhez tölthető le. Az alkalmazás elindításához a http://www.cameconnect.net oldalon felhasználói fiókot kell létrehozni és regisztrálni kell a megvásárolt Gateway eszközünket.A Gateway modul egy olyan eszköz, mely lehetővé teszi a teljes CAME automata rendszer távoli irányítását GPRS-en keresztül. A Gateway modulból két változat létezik, az egyik a SIM kártyás verzió. A SIM kártya nem tartozéka a szettnek, azt valamelyik mobilszolgáltatónál kell beszerezni, és mobil internet előfizetés is szükséges a működtetéséhez. A másik az ethernet kábeles változat, melyet az otthoni internet hálózatra kell kötni (SIM kártyát nem igényel) és tartozik hozzá egy külső vevőegység, amit a vezérelni kívánt kertkapu vagy garázskapu vezérléséhez kell csatlakoztatni.A SIM kártyás Gateway modulból létezik rádiós "mester" modul, ami max. 5 db bővítő kártyát tud kezelni.Az így kiépített rendszerben lévő motoros kapukat telefonról és tabletről is tudjuk nyitni vagy zárni bárhonnan a "CAME Automation" alkalmazáson keresztül. Kiváltja a távirányítók használatát is, nem kell minden családtagnak külön-külön beszereznünk. De nemcsak a kapu előtt állva nyithatjuk a telefonnal a kaput, amikor hazaérünk, hanem lévén az interneten keresztül (a CAME felhőn keresztül), távolsági korlát nélkül elérjük az automatikát, akár csak ellenőrizhetjük, hogy a kapuk zárva vannak-e, mert az alkalmazásban láthatók a kapuk állapota.
Az alapértelmezett beállítások szerint az első elindításkor megjelenik az összes automatika, ami a felhasználói fiókhoz társítva van. Ebből a listából kell kiválasztani, hogy éppen melyik kaput szeretnénk működtetni vagy állapotát megnézni. Lehetőségünk van a különböző automatikákhoz képet társítani az okostelefon fényképei közül, illetve törölni, megváltoztatni a képet.Használható családi házakban és társasházakban is. Illetéktelenektől védett a rendszer, a CAME saját felhőjébe kell létrehoznunk felhasználónévvel és jelszóval saját CAME Connect fiókunkat, és ide bejelentkezve kell lennünk, hogy irányítani tudjuk a kapukat. Kapcsolhatók a rendszerbe sorompók, forgókapuk, egyéb automata ajtók stb.

Az alábbi CAME gyártmányú AXI szárnyas vagy BXV toló kapunyitó automatikákat javasoljuk a távoli irányításhoz. Mivel, ha ezeknek a motoroknak a vezérlésével van összekötve valamelyik Gateway modul, akkor a "CAME Automation" alkalmazásban aktívvá válik a kapu státuszát visszajelző funkció. Ami azt jelenti, hogy az alkalmazás pontosan visszajelzi, hogy a kapu nyitott vagy zárt állapotban van, illetve nyílik, vagy éppen záródik a kapu.CAME - AXI szárnyaskapu nyitó motorOlyan motor, amely ötvözi a legmodernebb műszaki megoldásokat és a páratlan elektronikát.

Csendes működés és intenzív használat

Ez a 24 V-os motor használható akár 2,5 méter széles vagy 300 kg tömegű kapuszárnyakhoz és a kapu mozgása egyenletes és csendes marad, a végállásoknál pedig lassítani fog. Axi ideális automatizálás azok számára, akik nagy teljesítményt keresnek.Egyedi formatervezés

Az anyagok minőségének és a belső mechanika gondos tervezésének köszönhetően az Axi innovatív és kifinomult kialakítású automatizálás. Biztonságos és megbízható technológiai megoldás, amely garantálja a nagy teljesítményt.Kiegészítők

Ezek lehetővé teszik a funkciók bővítését az üzemeltető igényeit figyelembe véve, miközben tökéletesen illeszkednek a termék szerkezetéhez. Például:
ZL65 CAME Axi vezérlőpult

A vezérlő elektronika számos olyan fejlesztést mutat be, amelyek növelik a beállítás minőségét és egyszerűségét. A programozási sebességet az intuitív multifunkciós kijelző biztosítja.
Az elválasztott és színes sorkapcsok jelentős időt takarítanak meg a csatlakozáshoz, és biztosítják a hibák gyakorlati felismerését.

A vezérlőpanel számos csatlakozóval rendelkezik a tartozékok kezeléséhez, mint például a RIOCONN azaz vezeték nélküli biztonsági rendszerkezelő modulja - vezeték nélküli villogó lámpa, vezeték nélküli fotocella és vezeték nélküli élvédelem.Csatlakozás a felhőhöz

A már fent említett rendszer a Gateway modullal lehetővé teszi az automatizáláshoz való csatlakozást hálózaton keresztül GSM, vagy LAN hálózat segítségével, és távolról is felügyelhető a Cloud technológián keresztül.

CAME - BXV tolókapu nyitó motorKönnyű és erőteljes

A tökéletes vonal azok számára, akik a jövőbe néznek. A legmodernebb minimalista kialakítás, az anyagok gondos kiválasztásakor a fő szempont az volt, hogy könnyű, de mégis tartós és stabil legyen, mindez egy csúcstechnológiával ötvözve: ez a CAME Bxv és még sok más.
Négy modell áll rendelkezésre: BXV400, BXV600, BXV800, BXV1000 - 400kg, 600kg, 800kg és 1000kg tömegű tolókapuhoz.Intenzív használat

Egy 24V-os motor, amelyet intenzív használatra terveztek, így lakossági és ipari környezetben egyaránt alkalmazható.Ugyanaz a vezérlőpanel mind a négy modell esetében

Az összes BXV modell ugyanazzal a vezérléssel van felszerelve, ami magasan és vízszintesen van elhelyezve, hogy megkönnyítsék a programozást az multifunkciós kijelzőn keresztül.
A vezérléshez ugyanazok a kiegészítő modulok és tartozékok csatlakoztathatók, mint az AXI motor esetében.

CAME - BXV Rapid verzióRendkívül gyors mozgás:

A CAME BXV Rapid verzió használata akkor ajánlott, ha tolókapuját nagy sebességgel szeretné mozgatni, mivel ezek a motorok rendkívül gyors nyitási és zárási teljesítményt nyújtanak a 400kg, 600kg és akár 1000 kg-os tolókapukhoz.

3 változata van:

Mindegyik 24 V-os motorral, beépített vezérléssel és akadály-érzékeléssel rendelkezik:A motor háza magasabb (h = 425 mm), mint a standard kivitel (h = 363 mm), mivel 2 akkumulátor rekesszel rendelkezik.

További információk:

KLING Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft.
1106 Budapest, Gránátos u. 6.
Tel.: + 36 1 433 16 66
Fax: + 36 1 262 28 08
contact@kling.hu
www.kling.hu

Kling Termékek


Kapcsolodó termékek:
 


Hirdetés

Kling hírek:


Kling - PROFI lakossági billenő kapuk a KLING kínálatában
PROFI lakossági billenő kapuk a KLING kínálatában 2018.05.10.
Tavaszi akció 2018. május 31-ig

"A billenő garázskapu univerzális megoldást jelenthet családi házak esetében"

Kling - Ipari hőszigetelt tolókapuk a KLING kínálatában
Ipari hőszigetelt tolókapuk a KLING kínálatában 2018.01.17.
Ideális megoldás nagy méretű nyílások lezárására is.
Könnyen testreszabható és telepíthető.
Ajánljuk csarnokok, raktárak és telephelyek bejárataira, kézi vagy motoros működéssel.
A kapu 52mm vastag hőszigetelt panelből készül.
A kapu színe RAL7035 világosszürke vagy C21 törtfehér, paneltípustól függöen.
Opcionálisan RAL színre festés, személybejáró vagy betekintő ablak is rendelhető.

Kling - Kapunyitás felhővel
Kapunyitás felhővel 2017.11.09.
CAME távoli irányítási rendszer

A kertkapuk, garázskapuk már eddig is gombnyomásra működtek otthonainkban, kényelmet biztosítva a mindennapokban. Okostelefonos irányítással még több kényelmet és biztonságot kapunk.

Kling - KLING Kft. kaputömítései a Liszt Ferenc repülőtér új DHL csarnok rakodó állásainál
KLING Kft. kaputömítései a Liszt Ferenc repülőtér új DHL csarnok rakodó állásainál 2017.10.10.
A DHL új logisztikai csarnokának 90 darab kaputömítését telepítette KLING Kft. A kaputömítés speciálisan városi zárt teherautók rakodására kifejlesztett, mint amilyen a Mercedes Sprinter vagy a VW Crafter.

Kling - Ipari hőszigetelt lapozókapuk a KLING Kft. kínálatában
Ipari hőszigetelt lapozókapuk a KLING Kft. kínálatában 2017.09.12.
Ideális megoldás nagy méretű nyílások lezárására is.
Könnyen testreszabható és telepíthető.
Ajánljuk csarnokok, raktárak és telephelyek bejárataira, kézi vagy motoros működéssel.
A kapu 52mm vastag hőszigetelt panelből készül.
A kapu színe RAL7035 világosszürke vagy C21 törtfehér, paneltípustól függöen.
Opcionálisan RAL színre festés, személybejáró vagy betekintő ablak is rendelhető.

Kling - KLING T200 ipari kapuk
KLING T200 ipari kapuk 2017.08.09.
A magyar építőipari beruházások népszerű ipari kapuja budapesti gyártással, rövid határidővel és egyedi méretben is rendelhető.
Ajánljuk csarnokok, raktárak és telephelyek bejárataira, kézi vagy motoros működéssel.
A kapu 42mm vastag hőszigetelt, ujjbecsípődés ellen védett panelből készül.
10 féle ipari vasalatból és számtalan extra kiegészítő közül választhat.

Kling - MBD alumínium rakodó híd
MBD alumínium rakodó híd 2017.06.09.
Különleges rakodóhíd speciális feladatra:

Nagy terhelhetőség: 4000kg.

Segítségével lehetőség nyílik nagy szintkülönbségek kiegyenlítésére: 250-500mm.

Három részes, így rugalmasan változtatható.

Könnyen tároható.

Egyszerűen mozgatható targonca vagy kézi raklapemelő segítségével.

Kling - HDS CLEAN hermetikusan záródó automata ajtók
HDS CLEAN hermetikusan záródó automata ajtók 2017.06.08.
korházi és laboratóriumi felhasználásra

100% -ig hermetikus záródás, akár 25 Pa nyomásig.

max. 0,10 m3/h/m2 szivárgási áramlási sebesség 50 Pa nyomásnál.

HDS CLEAN hermetikusan záródó automata ajtók, rendkívüli légzáras teljesítménye laboratóriumi vizsgálatokkal tanúsított.

Kling - Újdonság!
Újdonság! 2015.12.07.
CAME Brown line 24 v-os kapunyitó automatika

24 V-os motorok, gazdaságos és elegáns megoldás lakossági használatra.
CAME technológia, stabil és megbízható működés.
Komplett motor szettek, kiegészítőkkel.
Kiváló ár/érték arány.

Kling - KLING TÉLI AKCIÓ!
KLING TÉLI AKCIÓ! 2015.12.07.
AKÁR 70% KEDVEZMÉNY

téli garázskapu, kapuautomatika, vasalat és kovácsolt dísz akció 2015.december 18.-ig

Kling - Rugógyártás, vasalat gyártás lakossági és ipari szekcionált kapukhoz
Rugógyártás, vasalat gyártás lakossági és ipari szekcionált kapukhoz 2015.12.07.
- komplett szekcionált kapuvasalat gyártása fa vagy más kapupanelekhez
- torziósrugó gyártás szekcionált kapukhoz
- drótkötél készítés
- alkatrészek raktárról szekcionált garázskapukhoz

Kling - KLING KAPUAUTOMATIKA AKCIÓ
KLING KAPUAUTOMATIKA AKCIÓ 2015.10.27.
2015 október 30.-ig!

Akció vonatkozik minden működőképes automatika szettre melyet 2015. október 30-ig megrendelnek. A részletekről érdeklődjön bemutatótermünkben vagy viszonteladóinknál.

Kling - Garázskapu akció !
Garázskapu akció ! 2015.09.10.
2015 október 31.-ig.

Garázskapu akció minden motoros vagy kézi működésű KLING garázskapura vonatkozik. Érvényes 2015. október 31-ig vagy visszavonásig.

Kling - Új Kling kaputechnika termékkönyvtár
Új Kling kaputechnika termékkönyvtár 2015.09.09.
Megjelent a Kling kaputechnika termékkönyvtár frissített változata.
Pillanatnyilag legteljesebb ipari és lakossági kapukat magába foglaló termékkönyvtár.
A könyvtár 7 típusú kaput, beléptetővillákat, sorompót, rámpakiegyenlítőt és teherautórögzítő rendszert is tartalmaz.

Kling - Garázskapu akció !
Garázskapu akció ! 2015.07.15.
2015 augusztus 28.-ig.

Garázskapu akció minden motoros vagy kézi működésű KLING garázskapura vonatkozik. Érvényes 2015. augusztus 28-ig vagy visszavonásig.

Régebbi hírek:
Kling - Kling Lakossági garázskapu AKCIÓ

Kling Lakossági garázskapu AKCIÓ

2015.04.24.
Kling - Kling Őszi garázskapu AKCIÓ

Kling Őszi garázskapu AKCIÓ

2014.09.22.