Wienerberger

WIENERBERGER TONDACH TERMÉKÚJDONSÁGOK A CONSTRUMÁN

Idén április 5-9. között kerül megrendezésre a CONSTRUMA, a legnagyobb hazai építkezés tematikájú szakkiállítás és vásár a Hungexpo területén. 2017-ben a WIENERGERGER és a TONDACH impozáns, 210 négyzetméteres közös standdal állít ki.




A két vállalat integrációjának célja, hogy termékválasztékában egyesítse a kerámia építőanyagokat, a pincetéglától - a falazaton, áthidalókon és a kerámia födémrendszeren át egészen az épület külső burkát képező homlokzatburkoló téglákig és a kerámia tetőrendszerig.
A kerámia építőanyagok több ezer éves múltra tekintenek vissza, kiállták az idő próbáját, viszont újra és újra képesek a megújulásra, innovációra. Kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, környezetbarátak és hozzájárulnak épületeinkben az egészséges lakóklíma megteremtéséhez.

Várjuk vendégeinket a Construmán, az A pavilon 212 E standján április 5-9-én (HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.).

Minden partnerünk ingyenesen regisztrálhat az alábbi linken a vásár bármely napjára az alábbi linken:

REGISZTRÁCIÓ A RENDEZVÉNYRE

A WIENERBERGER termékei közül a standon nagy hangsúlyt kapnak a Porotherm okostéglák, melyek leginnovatívabb, legenergiahatékonyabb falazóelemeink, melyek 40-60 %-kal jobb hőszigetelő képességgel rendelkeznek a hagyományos téglákhoz viszonyítva.
A Porotherm Építési Rendszer felhasználásával a nyílásáthidalások, a födém is rendszerben felépíthető, ehhez járul hozzá a TONDACH által nyújtott tetőrendszer, amely kerámia tetőcserepekből és kerámia, ill. nem kerámia kiegészítőkből és tuning elemekből áll.
Érdemes rendszerben gondolkodni, hiszen a jól átgondolt, egymáshoz illeszkedő elemek alkalmazásakor számos építési hiba elkerülhető.

A TONDACH tetőcserép választéka idén a piaci trendekhez, elvárásokhoz igazodva megújult. A tetőcserepeket négy termékcsaládba soroltuk a könnyebb áttekinthetőség kedvéért: a Natur line, Color line, Protect line és Exclusive line termékcsaládok nevei önmagukért beszélnek - mindenki megtalálhatja a termékválasztékban az ízlésének és igényeinek megfelelő tetőcserepet.

A kerámia tetőcserepek között választhatunk Fusion Color és Fusion Protect felületvédelemmel ellátott termékeket is, ill. a színeket illetően további divatos barna, szürke és fekete tetőcserepekkel bővült a választék.



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2017.04.05.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information