tondach TONDACH® XXL akció június 30-ig meghosszabbítva! 


A tavaszi hónapokban a legtöbben úgy érezzük, hogy valami újdonságra vágyunk. Lehet ez egy új ruha, egy cipő, esetleg egy új bútor a lakásba, ám aki épp olyan cipőben jár, annak lehet ez egy új tető vagy akár egy új ház is. Ez az időszak kiváló alkalom lehet az építkezők és a tetőfelújítók számára. Az időjárás kedvező, és a minőségi építőipari termékek legtöbbje akciós áron elérhető.


Annak ellenére, hogy ma már nem különül el élesen a tavaszi építőipari szezon az év más hónapjaitól, a minőségi építőanyag gyártók a hagyományoknak megfelelően mégis a Construma építőipari szakkiállítás időszakára időzítik legkedvezőbb akcióikat. Így teszi ezt idén a TONDACH® is Pataki Zita ajánlásával.

Pataki Zita építészétől kért segítséget, hogy épülő háza egyben álmai otthonává válhasson. Ehhez a TONDACH® kerámia tetőcserepet választotta. Célja az volt, hogy jó szakemberek segítségével, kiváló építőanyagokból épüljön föl otthonuk. Zita a Mátrában nőtt fel, és mindig fontos volt számára a természet közelsége. Ezért szerette volna, hogy természetes anyagokból épüljön föl férjével közös otthona, így esett a választás a kerámia tetőcserépre. A TONDACH® tetőcserépre jellemző a tökéletes technológia, a tartósság. A színválasztékban pedig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Ellenáll bármilyen időjárásnak, jöhet hideg vagy meleg, szél, eső, hó vagy napsütés.

A tavaszi akciós termékek között szerepel a TONDACH® Twist XXL tetőcserép engóbozott terrakotta és piros színben és a TONDACH® Figaro engóbozott fekete tetőcserép.



A TONDACH® Twist igazán kedvelt nagyméretű kerámia tetőcserép az építészek, illetve a vásárlók körében, hiszen nem csak harmóniát sugároz, de egyedivé is teszi a háztetőt. Nagy mérete pedig biztosítja a gazdaságos és gyors tetőfedést. A terrakotta és a piros tetőcserepek a legkedveltebb színek közé tartoznak.

A TONDACH® Figaro a minimalista stílusirányzat kedvelői körében népszerű. A síkfelületű tetőcserép jellemzője az egyszerű formavilág, mely kiemeli a modern épületek letisztult struktúráját.

Ha az akciós tetőcserepekből most legalább 150 m2 -t vásárol valaki, akkor a kiszállítási és lerakodási díjat is elengedi a TONDACH®. Így akár 48% kedvezmény is elérhető.

Az akció június 30-ig meghosszabbítva!


További információk:

Wienerberger Téglaipari zRt.
www.wienerberger.hu


2015.06.01.

Tondach HírekTondach CADTondach ProspektusokTondach Mérnök-szaktanácsadókPartnerkeresőTondach Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Tondach hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information