Sika Hungária Kft.
SikaCeram-500 Ceralastic

Örömmel értesítjük, hogy a Sika Hungária Kft. új terméket vezet be, a SikaCeram- 500 Ceralastic 2 az 1-ben vízszigetelő és csemperagasztó habarcsot!
Az új termék előnyei:- 30% munkadíj,
- 45% raktári készlet

3 óra után járható, 12 óra után fugázható!
Felhasználásához speciális glettvas szükséges!

Megjegyzés: az acélkapcsokkal ellátott glettvas állítható hosszúságú és garantálja a minimális vastagságot!

A termékről érdeklődjön a Sika Hungária Kft. kapcsolattartóinál!Amennyiben Sika katalógust szeretne igényelni, kérni írjon az alábbi email címre:
info@hu.sika.com


További információk:

www.sika.hu
      telefon: +36 (1) 371 2020
      email: info@hu.sika.comSika HírekSika Termékek


Kapcsolodó termékek:
 


Hirdetés

Sika hírek:


Sika - Construma díj 2017
Construma díj 2017 2017.04.11.
A 2017-es Construmán a SikaCeram®-500 Ceralastic - 2 az 1-ben vízszigetelő és csemperagasztó habarcs - termékünk Construma díjat nyert. A díjat 2017.04.05-én a Construma megnyitó rendezvényének keretén belül vette át Kruchina Johanna Ügyvezető igazgató és Boros Gyula Kereskedelmi üzletágvezető.

Sika - SikaCeram-500 Ceralastic
SikaCeram-500 Ceralastic 2017.03.14.
Örömmel értesítjük, hogy a Sika Hungária Kft. új terméket vezet be, a SikaCeram- 500 Ceralastic 2 az 1-ben vízszigetelő és csemperagasztó habarcsot!

Sika - Sika mélyépítési szigetelő lemezrendszer:
Sika mélyépítési szigetelő lemezrendszer: 2017.01.12.
Mélyépítési épületrendszerek, melyek agresszív környezeti terhelésnek vannak kitéve, vagy amelyeknél követelmény a teljesen száraz (porszáraz) belső környezet, illetve fontos szempont a tartósság és a hosszú élettartam is, ott megbízható, magas minőségű vízszigetelési rendszert kell alkalmazni. A vízszigetelési rendszernek biztosítania kell a betonszerkezetek védelmét a lehetséges káros hatásokkal szemben, melyet az agresszív összetevők okoznak a talajvízben vagy tengervízben.

Sika - 2 az 1-ben vízszigetelő és csemperagasztó habarcs
2 az 1-ben vízszigetelő és csemperagasztó habarcs 2016.12.12.
ELŐNYÖK
- A habarcsot egyetlen lépésben felvihetjük
- Költség -és idő megtakarítás a hagyományos felhasználási módszerekkel szemben
- Gyors felhasználás. Nincs alapozás.
- Egy réteg vízszintes síkú alkalmazás
- Minden típusú és méretű burkoló laphoz

Sika - SikaCeram-500 Ceralastic
SikaCeram-500 Ceralastic 2016.09.09.
Egyetlen mondatban elmondjuk, hogy legközelebb miért a SikaCeram -500 Ceralastic vízszigetelő és csemperagasztó habarcsot érdemes választania. Azért, mert legalább 30%-kal gyorsabb a munkavégzés, ugyanennyivel olcsóbb, és egyetlen lépéssel megoldható az, ami eddig minimum háromból állt!

Sika - Sika® Unitherm® Platinum
Sika® Unitherm® Platinum 2016.07.20.
Fenntarthatóság és költséghatékonyság a jövő számára

A LEGGYORSABB TŰZVÉDELMI RENDSZER

Oldószermentes, kétkomponensű, epoxi bázisú tűzvédő bevonat acél elemekre beltérre és kültérre

Sika - Szüntessük meg a vízszivárgást
Szüntessük meg a vízszivárgást 2016.04.08.
Hogyan szüntessük meg a vízszivárgást a konyhában és a fürdőszobában?

Habár szivárgás előfordulhat új konyhákban és fürdőszobákban is, ez a probléma mégis inkább a felújításra váró ingatlanoknál jelentkezhet.

Sika - Sikagard-950 színes bevonati rendszer tetőszigetelő lemezek bevonására
Sikagard-950 színes bevonati rendszer tetőszigetelő lemezek bevonására 2015.10.07.
Sikagard®-950 vizes bázisú, kétkomponensű, színes poliuretán bevonat, mellyel egyszerűen tehetjük tetőnket egyedi megjelenésűvé, illetve használhatjuk fel tetőinket különböző grafikai elemek megjelenítésére, pl. logók, reklámok stb. új és meglévő tetők esetén. Kíváló marketing megoldást jelenthet olyan cégek számára akiknek épületei repterek környezetében helyezkednek el.

Sika - Sikatherm PIR rendkívül hatékony hőszigetelési rendszer lapostetőkhöz!
Sikatherm PIR rendkívül hatékony hőszigetelési rendszer lapostetőkhöz! 2015.09.08.
Ezúton értesítjük, hogy Sika Hungária Kft. Sikatherm PIR néven megkezdte lapostető alkalmazási területre beépítendő poiluretán (PIR) hőszigetelő anyagok forgalmazását. Mely az új OTSZ szerint, megfelel az vonatkozó tűzvédelmi előírásoknak!

Sika - Láthatatlan erő - 20 éve magyarországon
Láthatatlan erő - 20 éve magyarországon 2015.05.11.
A Sika AG, amelynek székhelye a svájci Baar településen van bejegyezve, egy világméretekben aktív, különleges vegyi anyagokat gyártó és forgalmazó cégcsoport. A céget Kaspar Winkler alapította 1910-ben, Zürichben. A Sika termékeket szállít mind a magas- és mélyépítés, mind a gyáripar (személy- és teherkocsi-, busz- és vasúti jármű gyártás, alternatív energiák, épület komponensek) számára. Napjainkra a Sika piacvezető szerepet tölt be azoknak az anyagoknak a gyártásában és forgalmazásában, amelyet a tömítés, a ragasztás, a szigetelés, valamint a teherhordó szerkezetek megerősítése és védelme területén alkalmaznak. A Sika termék palettáján megtalálhatók a kiemelten magas minőséget képviselő betontechnológiai anyagok, különleges szárazhabarcsok, tömítő- és ragasztóanyagok, tűz- és korrózióvédelem anyagai, szerkezetmegerősítő rendszerek, ipari padlók és bevonatok, valamint tető- és vízszigetelő rendszerek. A Sika világszerte 90 országban van jelen és mintegy 17 000 alkalmazott gondoskodik ügyfeleiről garantálva a sikert minden partnerének. A Sika éves forgalma 2014-ben elérte a 5,57 milliárd svájci frankot.

Régebbi hírek: