Austrotherm Megújult az Austrotherm honlap

A hőszigetelés iránt érdeklődők új, modern és letisztult külsővel találkozhatnak 2017. márciusától a megszokott www.austrotherm.hu webhelyen. Az oldal az asztali számítógépek mellett mobileszközökre és tabletekre is optimalizált, vagyis a megjelenési forma kisebb és nagyobb kijelzőkön is jól tagolt és átlátható lett. Tartalmi újdonság, hogy a termékek mellett megjelennek a csomagolási egységek, az alkalmazási területeknél pedig nem csak az anyag típusát, hanem a hőszigetelési igény függvényében annak vastagságát is ki lehet választani.





Új funkcióként a látogatók megjelölhetik a számukra fontos, gyakran felkeresett oldalakat, és azokat külön mappába gyűjtve tárolhatják a gyorsabb elérés érdekében.

Bővültek a termékleírások, és számos szakcikk és előadási anyag segíti a tájékozódást.

Frissültek az épületszerkezeti részletrajzok is, ahol már a mai hőszigetelési elvárásoknak megfelelő szigetelési rétegvastagságok vannak feltüntetve az ábrákon.

A nem szakmabelieknek pedig 3D rajzok segítik az egyes szerkezeti kialakítások jobb megértésben.

Bővült a referencia lista is, így például felkerült a budapesti Meséskert passzív óvoda vagy a veszprémi állatkert elefántháza is a www.austrotherm.hu oldalra.

Austrotherm
További információk:
www.austrotherm.hu

Kapcsolat


2017.03.27.

Austrotherm HírekAustrotherm rétegrendszerkesztő modulAustrotherm csomópontokAustrotherm ÁrjegyzékAustrotherm ProspektusokAustrotherm AlkalmazástechnikaTeljesítmény nyilatkozatokAustrotherm Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Austrotherm hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information