Mediterrán Idén is támogatja a Terrán a Várépítő pályázatot 

A magyar építőipar egyik kiemelt szereplőjeként, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. fontosnak tartja környezetünk megóvását és a társadalmi felelősségvállalást. A közel 100 éves hazai vállalat kötelességének érzi, hogy lehetőségeihez mérten támogassa az arra rászorulókat, ezért a tavalyi évhez hasonlóan idén is több millió forint értékű TERRÁN betoncserepet ajánlott fel a Várépítő pályázaton indulóknak.




A Terrán nagy figyelmet szentel a kutatás-fejlesztésnek, évről évre újabb termékinnovációkkal örvendezteti meg vásárlóit. Igyekszik minden igényt kielégíteni, azonban emellett nem feledkezik meg az állagmegóvás fontosságáról sem. Éppen ezért megragad minden olyan lehetőséget, amely során segítséget nyújthat a rászorulóknak.

A vállalat azt vallja, hogy a jól megválasztott tetők akár 100 évet meghaladóan is betöltik funkciójukat, és ehhez a legjobban terméktámogatással tudnak hozzájárulni. A Terrán komplett tetőfedési rendszereit és minden igényt kielégítő, kiváló minőségű termékeit biztosítja a Várépítő pályázat támogatottjainak. A tetőcserepük vízzáró és méretpontos, nincs deformálódás, így tökéletesen illeszkedő héjazat alakítható ki, ami fontos feltétele a viharállóságnak és fagyállóságnak is. A világszínvonalú, piacvezető gyártástechnológiájának, illetve a jó minőségű alapanyagnak köszönhetően a Terrán által gyártott betoncserép remekül tolerálja a Kárpát-medence szélsőséges időjárási viszonyait is.

A betoncserép gyártó idén is több millió forint értékű hozzájárulással csatlakozott a műemlékek és a gyermekintézmények felújításáért tett kezdeményezéshez két népszerű termékcsaládjával (SYNUS, RUNDO) és tetőrendszer elemeivel, amelyekkel mindkét kategóriában a legjobb megoldást biztosítja a pályázóknak.

Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
http://www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2017.03.10.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information