Formabontó tetőtéri ablak a VELUX Cégcsoporttól

A tetőtér fogalmát átíró termékkel bővítette portfólióját a VELUX Cégcsoport: a VELUX manzárdablakot a térnyerő termékkategória részeként bevezető, idén 75. évfordulóját ünneplő vállalat egyedülálló módon hoz még több természetes fényt és friss levegőt az otthonokba.


A VELUX manzárdablak a manzárdtetős otthonok igényeihez igazodva innovatív megoldásaival számos lehetőséget nyújt a tágasabb és világosabb tetőterek kialakításához. A termék a belső fal síkjánál meredekebb szögben, a tető vonalához igazodva, egy- vagy kétsoros formában is beépíthető, ezzel is jóval nagyobb térérzetet adva a hagyományos homlokzati ablakoknál. Kialakításának köszönhetően akár 2,5-szer több természetes fényt engedhet be az azonos üvegezésű hagyományos tetőtéri ablakokhoz képest, valamint beépített szellőzőnyílással és a hatalmas bevilágító felülettel biztosítja a pihentető otthon kialakításához szükséges ideális beltéri klímát.



"Piacvezető vállalatként elsődleges célunk, hogy innovatív termékeinkkel megoldást nyújtsunk a vásárlók folyamatosan változó igényeire. Tapasztalataink szerint a padlások tetőtérré alakítása népszerűbb, mint valaha, a VELUX Cégcsoport Humboldt Egyetemmel közösen készített Egészséges Otthon Barométer kutatás eredményei emellett pedig alátámasztják, hogy a lakótér mérete, valamint a megfelelő mennyiségű természetes fény és friss levegő által biztosított optimális beltéri klíma az otthonnal kapcsolatos legfontosabb kritériumok. A VELUX Cégcsoport térnyerő termékei az esztétikai előnyök mellett a tetőtérben élők napi biológiai ritmusát, életvitelét, és hosszú távon az egészségét is javítják" - mondta el Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. ügyvezetője.



A VELUX manzárdablak mellett a vállalat térnyerő portfóliójának része a VELUX CABRIO® tetőerkély, amely az eddigi 94x252 cm-es méret mellett a piacon a legnagyobbként immár 114x252 cm-es változatban is elérhető.

A térnyerő termékkategória fejlesztése a VELUX Cégcsoport innovációs stratégiájának része, amellyel a vállalat az egyedi és egészséges tetőtéri otthonok iránt egyre növekvő igényt kívánja kiszolgálni.





www.velux.hu


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX Cégcsoport küldetése immár majdnem 75 éve, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót és távvezérlő elemeket is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termék-gyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.hu



2016.11.16.

VELUX HírekVELUX csomópontokVELUX ÁrjegyzékVELUX ProspektusokVELUX Kereskedő partnerekVELUX Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information