tondach 11 helyszínen tartott a TONDACH® tetőfedő képzést 2015-ben is 


Ha év eleje, akkor TONDACH® Tetőfedő Találkozó! A program minden évben a január-februári időszakban kerül megrendezésre, célja az ország tetőfedő szakemberei számára fontos szakmai információt, valamint izgalmas programokat biztosítani.



Egészen 2013-ig minden évben Békéscsabán vagy Tatán kerültek megrendezésre a TONDACH® tetőfedő képzései, erre a két helyszínre utazott minden résztvevő tetőfedő az ország különböző részeiről. 2014-ben a TONDACH® - újdonságként - roadshow jelleggel, tizenegy helyszínen tartott találkozókat, aminek sikere nyomán idén is házhoz vitte a tudást a szakemberek számára. A konferencia jellegű program során a résztvevők értesülhetnek a legújabb és legérdekesebb szakmai információkról, és a műszaki előadások mellett a munkájukat segítő egyéb témákba is betekintést nyújtanak számukra a meghívott külső előadók. Tavaly például egy gyógytornász mutatta be, hogy mekkora segítséget jelenthet a különböző mozdulatokra való nagyobb odafigyelés, és a munkavédelemről is hallhattak egy érdekes előadást a résztvevők.

A 2015-ös képzés is sikerrel zárult. Kilenc hét alatt Békéscsabán, Budapesten, Kaposváron, Szekszárdon, Pécsett, Győrben, Sormáson, Nyíregyházán, Miskolcon, Székesfehérváron és Salgótarjánban vehettek részt az érdeklődők a rendezvényen. Idén iskolai kereteket kapott a konferencia. Volt történelem (a kerámia története), matematika (tetőszámítás) és fizika óra is (az alacsony hajlásszögű tetők). A vendégek ízelítőt kaphattak az elsősegélynyújtásból, hiszen ennek elsajátítása rendkívül fontos a mindennapi életben, ugyanúgy, mint az egészséges étkezés. A különböző étkezési szokásokról tartott előadás után pedig a kémia óra adott lehetőséget a régi palatetők és azok felújításának megvitatására. A tanítási nap egy kellemes vacsorával zárult.





További információk:

Wienerberger Téglaipari zRt.
www.wienerberger.hu


2015.03.19.

Tondach HírekTondach CADTondach ProspektusokTondach Mérnök-szaktanácsadókPartnerkeresőTondach Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Tondach hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information