építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Rathscheck Schiefer

Természetes Pala, Terméspala

Tiszta Természet, ezért is használjuk a Terméspala kifejezést. A Terméspala megjelenését, a természetben lezajló folyamatok év millióinak köszönhetjük. A Terméspala bányászata évszázadok óta környezetbarát módon, a feldolgozása adalékanyagok nélkül történik. Évszázadok során bebizonyosodott, hogy a Terméspala a tetőkön, homlokzatokon egy bevált fedőanyag. Építészek és tetőfedők generációi, kultúrái Terméspalával építészeti, művészeti, stílusokat és hagyományokat hoztak létre.

Terméspala időtlen, és ettől mindig modern. A számos fedési típusú teszi a természetes palát különlegessé tetőn, homlokzaton.

A Terméspala csak szerves problémamentes alkotóelemekből áll össze. Ezért a Terméspala minden építőanyag felett áll, melyeket különböző ásványi összetevők egyvelegéből, összekeveréséből állítanak elő. A Terméspala gyártása tetőre- és homlokzatra csak egy megmunkálást igényel (azaz formázás) kevés energia felhasználással, azaz sem a kötőanyag (pl. cement) vagy égetési folyamatot nem kíván.

Terméspala tetővel,- homlokzattal megépített épületben lakó háztulajdonosok, lakosok élete egy természetes építőanyag, különösen egészséges. Az ő tető-és falburkolatuk nem igényel különleges karbantartást. A Minőségi Terméspala az egyik legtartósabb tetőfedő anyag, és ezért is hosszú az élettartama. Elhasználódás után nincsenek az ártalmatlanítással kapcsolatban felmerülő problémák, mint más ipari termékek esetén. Terméspala törmelék, palapor talajjavítóként vagy más területeken akár töltőanyagként is felhasználható. Ezáltal a Terméspala egy Ökológia körforgás része, amit más termékek csak irigyelhetnek.

Cím: 8200 Veszprém Stromfeld Aurél 9/B
Telefon: +49 2651 955-211
Mobil: +36 30 654 5858
Fax: +49 2651 955-190
E-mail: patrik.acs@rathscheck.hu
Honlap:
    
    www.termeszetespala.com    
    www.termespala.com    
    www.rathscheck.de


Cím:   8200 Veszprém Stromfeld Aurél 9/B

Telefon:
 
+36 30 654 5858
+49 2651 955-211
E-mail:   patrik.acs@rathscheck.hu  
Honlap:   www.termeszetespala.com/
 


Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information